Opinie valida.

(privind o observatie despre absurditatea femeilor care au nevoie de (in raport cu pretentiile corespondente ale barbatilor) disproportionat de multe calitati ca sa fie fericite):

„…Imi pare ca singura deosebire intre barbati si femei este ca ei pretind ca cer putin, ca sa dea putin. Femeile investesc mult, si vor un barbat care sa merite. Barbatii cunoasc acest adevar, dar ignora incostient partea a doua, pentru ca nu e convenabila. Sintetizez: barbatii primesc mult, insa daruiesc putin, cu pretextul ca ei se multumesc cu tot atat. Chipurile platesc ce au comandat, nu ce mananca. Buna schema, proasta afacere pentru ele, nu?

Barbatii nu inteleg, insa, ca e si in interesul lor sa evolueze in toate directiile alea de pe lista, sa fie consecventi. Practic, si cu asta simplific ca la fractii, lista aia lunga devine „ca sa faci o femeie fericita, trebuie sa fii cat poti de bun, tot timpul.” Si sunt convins ca mai trebuie scris si ca ea nu se va supara daca nu reusesti in toate, intotdeauna. Ba cred ca va aprecia efortul. Si va darui si mai mult. Parerea mea.”

culeasa de pe Fb si coafata umpic.

Reclame

About Mishamojo

Work in progress.
Acest articol a fost publicat în Idei, Moral, Social. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s