Despre incredibila blazare a firii in cautarea absolutului.

Este de admirat intuitia feminina, atat de incredibil de atenta la detalii greu remarcabile de catre ochiul ratiunii masculine.

Medalia are, din pacate, si un revers. Cateodata, si fermecator de organic, intuitia asta nu pare sa vada padurea de copaci. De pilda, o femeie se va indragosti cu adevarat numai de un barbat care este capabil sa ii perceapa frumusetea, in toate aspectele ei. Care sa o admire deplin, ca pe o gema cu sute de fatete diferite, reflectandu-se unele in altele, complicandu-i geometria.

Mai apoi, insa, este perfect in stare sa se imbufneze daca acelasi barbat remarca frumusetea si in alta parte decat in ochii ei. Fat-Frumosul ideal ar trebui sa aiba un intrerupator din fabricatie, sa se activeze numai cand e ea in centrul atentiei lui, ca sa cada imediat in obnubilare de indata ce ii pica privirile in alta parte.

Sa fie labrador in preajma ei, si mastiff pentru oricine altcineva.

Unicornul asta nu exista. Asta e vestea proasta pentru ea. Vestea buna ar fi ca exista exemplare (extrem de rare, ce-i drept) fascinate de esenta feminina si, in acelasi timp, dedicate ideii de loialitate.

Vestea proasta pentru nefirestii astia, insa, este ca femeia cauta un astfel de exemplar, dar datorita statisticii experientelor ei (negative, evident), tinde sa nu creada ca exista. Si, cand se impiedica in sfarsit de el, ii da cu flit, din teama.

About Mishamojo

Work in progress.
Acest articol a fost publicat în Social, Uncategorizable. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s